about
Toon menu

BlikOpeners: boeiende vorming op maat

donderdag 7 juni 2012
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

BlikOpeners: boeiende vorming op maat
Zoekt u een leerrijke maar nimmer saaie vormingsactiviteit voor uw vereniging, organisatie, bedrijf of kennissenkring? Isabelle Paulus heeft 24 jaren ervaring in volwassenvorming, en zette nu op zelfstandige basis, ‘BlikOpeners’ op.
BlikOpeners biedt diverse boeiende vormingen aan – verken het aanbod op www.blikopeners.be. Maar er wordt ook – in overleg – vorming op maat georganiseerd.

Bij BlikOpeners vindt u heel wat ideeën voor vormingsactiviteiten in professionele of privésfeer. In elk van de geboden activiteiten zit net dat ietsje meer. BlikOpeners combineert plezier met leren. Het plezier van samen rond een thema bezig te zijn, met telkens een omkadering waardoor het geleerde niet verloren gaat.

BlikOpeners is ervan overtuigd dat door middel van groepsactiviteiten het individu versterkt wordt in zijn zelfredzaamheid en uit de groep die elementen kan distilleren die hem laten groeien in persoonlijke ontplooiing.

BlikOpeners contacteren kan (vraag naar Isabelle Paulus):
• elektronisch: info@blikopeners.be
• telefonisch: 0471.57.48.47
• per post: Frère-Orbanstraat 25, 8400 Oostende
.