about
Toon menu

Lastige Lusten ! 10e productie van De Komediecompagnie

maandag 11 maart 2013
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.
  • IMG 3825

Een nieuwe lente, een nieuw geluid… De Komedie Compagnie stelde gisteren met trots een absurde komedie voor. LASTIGE LUSTEN vertelt over een succesvolle zakenman met relatieproblemen. Regisseur Herwig Deweerdt, een nieuw gezicht bij De Komedie Compagnie, ging 6 weken geleden aan de slag met een indrukwekkende verzameling ervaren acteurs om van LASTIGE LUSTEN een prachtvoorstelling te maken. De Komedie Compagnie wist een aantal grote namen uit het acteurswereldje te klissen: Dirk Lavrysen, Mieke Bouve, Marc Lauwrys, Ludo Hellinx en Ann De Winne. Vandaag, op de feestelijke voorstelling, zijn er ook heel wat pers en BV’s die dit stuk voor geen geld wilden missen… Dit stuk van auteur John Tobias boekte reeds in heel wat wereldsteden een groot theatersucces. Een zakenman met slaapkamerproblemen probeert het vuur in zijn huwelijk weer wat aan te wakkeren. Het koppelt start een ‘doe het zelf’ sekstherapie, beschreven in het succesvolle boek “Beleef uw fantasie”. U weze gewaarschuwd… lachkramp gegarandeerd.