about
Toon menu

Antwerpen: organisatie 'Vrouwen tegen Islamisering' opgericht

donderdag 8 maart 2012
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

ANTWERPEN - Dinsdag werd in Antwerpen de organisatie 'Vrouwen Tegen Islamisering' opgericht.

De organisatie 'Vrouwen Tegen Islamisering' wil vooral de aandacht vestigen op de problemen die de verdere islamisering van onze samenleving met zich meebrengt, in het bijzonder voor vrouwen.
Na de  boekvoorstelling  'Hoer Nog Slavin' voor de pers ,op de Antwerpse  Grote Markt, volgde s'avonds in 't Elzenveld, een meeting  'Vrijheid of Islam?' voor een 300-tal mensen.

Tussen de sprekers 3 opvallende vrouwelijke gezichten:Uit Duitsland Judith Wolter,ondervoorzitter  van de Bürgerbeweging "pro Köln e.V.",en Fractieleidster van "pro Köln", uit Oostenrijk Dr Suzanne Winter,Volksvertegenwoordiger (FPO), en uit Frankrijk Anne Kling,gewezen hoge ambtenaar bij de Raad van Europa, en auteur van verschillende boeken waaronder  'La France LICRAtisée' (2008),een diepgaand onderzoek  naar de duistere achtergronden  van de LICRA (Ligue Internationale Contre le Racisme et l'Antisémitisme).

"Vrouwen Tegen Islamisering" roept de hier verblijvende moslima's op om hun hoofddoek af te leggen, zich niet ondergeschikt te maken aan de voorschriften en regels van de islam ten opzichte van vrouwen,om zich te organiseren en in het verzet te gaan. De organisatie wil tevens een brochure uitgeven  gericht aan in Vlaanderen verblijvende moslima's waarin gewezen wordt op het 'discriminerende' karakter van de  islam en de gevolgen ervan. Ze willen ook de moslima's maximaal betrekken bij activiteiten van de organisatie. Op deze manier emanciperen zodanig dat ze het juk van de vrouwonvriendelijke islam zelf kunnen afwerpen.

Volgens voorzitster van 'Vrouwen Tegen Islamisering' Anke Van dermeersch zal indien de huidige demografische evolutie zich doorzet, in grote gebieden van West-Europa de islam nog deze eeuw de belangrijkste religieuze en maatschappelijke kracht worden, waarbij islametische voorschriften onze samenleving zullen domineren.
De islametische sharia staat vol met middeleeuwse barbaarse voorschriften die strijdig zijn met algemeen aanvaarde beginselen van onze Europese beschaving zoals de bescherming van de persoonlijke vrijheden, de gelijkheid tussen man en vrouw en de lichamelijke integriteit.

reacties

Eén reactie

 • door catteeuw op zondag 11 maart 2012

  Het veronderstelt al dat iedere moslima een onderdrukt persoon is. Ik ken er wel een aantal van op de werkvloer. De pesterijen van blanken die in de publieke sfeer worden verpakt als democratisch-culturele verontwaardiging hebben een veel desastreuzer effect op hun welzijn dan hun geloof in het paradijs.

  Moslimas zijn even onderdrukt door Islam als uw moeder door een geloof in een God en het paradijs.

  Waar is de strijd en de ethnische inkadering van het geweld van Europese mannen tegen vrouwen? Vermoorden de westerse seriemoordenaren niet voornamelijk vrouwen? Welke culturele infectie zit daar achter?

  In onze cultuur zijn er hoeren die slavinnen zijn, gekocht uit landen waar mensen niet zo waardevol zijn als wij. Pedos kunnen op de vrije markt tickets kopen naar landen waar ze met hun blanke mannen geld arme kinderen kunnen neuken.

  Stop de kapitalisering van het lichaam van arme meisjes door de Europese consument.

  Stop de Kapitalisering van mens en cultuur en moraliteit door het anarchistische economische beleid van Europa.

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties