about
Toon menu

Jan Peubeumans reageert

zaterdag 18 mei 2013
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.
  • peubeu2450
reacties

Eén reactie

  • door Robrecht Vanderbeeken op zaterdag 18 mei 2013

    "…er is geen enkele uitspraak van ons te vinden waaruit een agressieve houding tegenover de culturele wereld zou blijken. Als je ze vindt, geef ik twee bakken Duvel." Dixit Jan Peumans. (interview, DS 18-19 mei).

    Tja, misschien moet deze ex-communist het kerstessay van zijn voorzitter alsook het cultuurprogramma van N-VA eens lezen? of de verklaringen van de N-VA schepen van cultuur van Turnhout in het interview in Rekto:verso? Dat zijn al heel veel bakken, genoeg voor een feestje op De Coninckplein.

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties