about
Toon menu

Sleeper Cell

maandag 7 januari 2013
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.
  • Noel in Sleeper Cell Soldier noel gugliemi 26694502 853 480

In deze spannende Amerikaanse misdaadserie uit 2005 volgen we op de voet het reilen en zeilen van Darwin-al-Sayeed, een FBI agent die undercover gaat bij een terroristische cel van moslimfundamentalisten in L.A. Het is een gevaarlijke missie en Darwin moet constant op zijn hoede zijn. Zijn troef is dat hij als praktiserend moslim de islam van binnenuit kent. Geleidelijk aan slaagt hij erin om het vertrouwen te winnen van Faris-al-Fayik,de bikkelharde leider. De leden zijn een bont allegaartje met allemaal slechts één doel voor ogen:aanslagen plegen om de aartsvijand VS in het hart van de natie te raken. Sleeper cell heeft zit vol suspense en is televisie van de bovenste plank.