about
Toon menu

Gemeenschapswacht

vrijdag 7 maart 2014
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Proficiat voor de positieve en opbouwende commentaar van dhr Peter Raats. Dit standpunt draagt uitermate bij tot een verdraagzame en solidaire samenleving waarbij mensen die nauw betrokken zijn bij een bepaalde regio (wijk, stad,..) de communicatie met de plaatselijke bevolking levendig houden en concrete uitwassen aankaarten (én soms noodgewongen aan de kaak stellen). Het vermijdt ten zeerste de toename van de verzuring én bevordert de burgerzin. Bovendien kunnen mensen vanuit een basiservaring en sociale competentie zo ook een zinvolle bijdrage leveren en het gevoel verkrijgen (of behouden) dat ze waardevolle medeburgers zijn. Na te volgen!

B. Debergh, Veurne.