about
Toon menu
Onbekende of anonieme auteur.

‘Mensen uit de Toekomst’ waarschuwen Kleine Brogel

woensdag 24 februari 2010
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

‘Mensen uit de Toekomst’ waarschuwen Kleine Brogel

Op zondag 21 februari 2010 kreeg de militaire basis van Kleine Brogel hoog bezoek. Een delegatie van ‘Mensen uit de toekomst’ kwam een boodschap brengen aan de huidige generaties. Met opschriften aan de omheining van het terrein waar deze wapens liggen opgeslagen, maanden ze ons aan om de kernwapens de wereld uit te helpen. “De gevolgen van een oorlog met kernwapens zijn niet te overzien, daarom eisen we de volledige ontwapening van het kernwapenarsenaal.”, aldus Nexus, één van de vertegenwoordigers van de groep.
Hoewel deze boodschap ondertussen door verschillende wereldleiders is vertolkt, bleken de plaatselijke ordehandhavers niet gediend met de interventie. Tot grote verbazing van de groep futuristische actievoerders, ontplooide zich geen discussie, maar militair spiergerol.
De Mensen van de Toekomst laten zich hierdoor echter niet ontmoedigen. “Deze reactie sterkt ons in de overtuiging dat we deze generatie moeten wakkerschudden vóór het te laat is. We komen dus zeker terug.”, knipoogt Nexus.

DSC_0076DSC_0080DSC_0084