about
Toon menu

Geruisloze overdracht

zaterdag 7 januari 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Je zou denken dat de Democraten in Amerika nu verontwaardigd zouden roepen dat de verkiezingen vervalst, of op z'n minst gemanipuleerd zijn in het voordeel van de Republikeinen en dat ze dus ongeldig moeten worden verklaard. Maar deze reactie schijnt uit te blijven. Wat zou Trump doen in het omgekeerde geval? Hij zei tijdens de campagne dat hij de uitslag niet zou accepteren als er (in zijn nadeel) werd gesjoemeld. En zelfs dat hij de uitslag enkel zou accepteren in geval ..."I win"!

Blijkbaar heeft Trump nu al zijn doel bereikt: niemand durft hem nog tegenspreken en zelfs bij vaststaand bedrog, wordt zijn positie niet bedreigd.

 

reacties

Eén reactie

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties