about
Toon menu

BHV eruption

maandag 19 april 2010
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.
reacties

Eén reactie

  • door phvermeulen op maandag 19 april 2010

    Taaltoestanden in de Brusselse ziekenhuizen, Nederlandsonkundige lokale ambtenaren, onwettige aanstellingen in Brusselse administraties, met alle geweld in een ander taalgebied gaan wonen zonder de taal te willen spreken en alle rechten opeisen, taalpariteit in federale regering en administraties bij 60/40 verhouding, alarmbelprocedures, Vlaamse schooltjes niet subsidiëren maar geen inmenging willen van Vlaamse voogdij en financierder is Franse schooltjes,... Moet ik nog doorgaan?

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties