about
Toon menu

Guido Van Canneyt gevierd

Zondag 14 september 2014 werd E.H. Guido Van Canneyt ‘in de bloemen’ gezet, bij de Oostendse Zusters Clarissen, na 50 jaar inzet voor week- en zondagsmissen. Zoals eerder gemeld, moet Van Canneyt het voorgaan in de mis nu overlaten aan anderen.
woensdag 8 oktober 2014
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.
  • Guido Van Canneyt krijgt een eerste cadeau vanwege de Zusters Clarissen

Guido Van Canneyt is niet happig op vieringen met hemzelf in het midden, maar op 14 september had hij geen keuze. Heel wat mensen kwamen speciaal af naar de tuin van de Zusters Clarissen voor de receptie. Hij had geen cadeaus gewenst, maar kreeg er (dus) toch enkele – van de Zusters naar het schijnt wat wijn en wat cd’s. Dat zie je op bijgaande foto’s (in verpakking).

We wensen Guido Van Canneyt dat hij nog lang kan nagenieten

  • En een tweede cadeau...
  • Zuster Trees, abdis bij de Zusters Clarissen, leest een lofrede voor Guido Van Canneyt
  • Een heleboel mensen kwamen mee de receptie vieren.