about
Toon menu

Interieur tip: een tv-kast op maat

dinsdag 17 januari 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Als blikvanger in uw woonkamer moet een tv-kast er mooi uitzien en een samenhangend geheel vormen met de rest van uw interieur. Elke avond zit u immers gezellig tv te kijken met uw partner en/of gezin. Daar een tv-kast heel wat multimedia moet herbergen, dient het ook functioneel te zijn. Daarom is het aangeraden om te kiezen voor een tv-kast op maat die voldoet aan al uw noden. Voldoende legplanken, ingebouwde verlichting of zelfs een ingebouwd haardvuur of bureau, en dit alles vervaardigd uit duurzame materialen. Daarbij doet u best beroep op een professionele schrijnwerker. Zij ontwerpen samen met u de tv-kast van uw dromen.

Het is een algemene trend dat tv’s steeds groter worden. En bovendien hangt men ze meestal gewoon aan de muur. Bij een tv-kast op maat krijgt de tv een ereplaats. Daarbij moet u rekening houden met enkele belangrijke zaken. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende opbergruimte worden voorzien, zodat de randapparatuur en andere spullen goed zitten verstopt. Daarenboven is het perfect mogelijk om de tv-kast te combineren met een ingebouwde open haard of bureau. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien kiest u best voor sobere materialen en kleuren. Zo creëert u een aangename omgeving waar u gezellig kunt vertoeven en genieten van uw favoriete tv-series.

reacties

Eén reactie

  • door john op dinsdag 17 januari 2017

    Beste Thomas,

    die uittrekbaare tv-kast zal wel de toekomst zijn, zeker met die 100 inch smart toestellen van tegenwoordig, Maar wat doe je als de tv wandkast groter moet worden dan de muur? Uit kosten oogpunt is dan een gsm brilhouder met koptelefoon een betere keuze, hoeft de opberg ruimte niet zo groot te zijn, de smart media bepaald wel wat ik mag zien en horen.

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties