about
Toon menu

Eerste blogbericht

zaterdag 5 februari 2011
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Dit is mijn eerste blogbericht dat ik post op De Wereld Morgen. Hopelijk zal het niet de laatste zijn. Er lijkt echter altijd een moeilijkheid te zijn met een eerste post: waar te beginnen? Door deze schijnbaar kleine vraag wordt het begin nodeloos uitgesteld. Een verhaal schrijven of de feitenmachine induiken en een sterk betoog houden, onderbelicht nieuws belichten of lokale gebeurtenis verslaan? En zo komen we nergens terecht, uiteindelijk.

Daarom dat ik mijn blog begin, gewoon begin, en wel met slechts een kort gedicht dat niet eens door mijzelf is geschreven:

Al is de leugen nog zo snel,

De waarheid achterhaalt hem wel.

Bedankt voor uw aandacht.