about
Toon menu

Afwezigheid van werkelijk licht

vrijdag 17 februari 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Wanneer bij christendemocraten het geloven is verlaten wat blijft er dan over van normen en waarden?  Een dictator moet worden verslagen is de keuze, waar halen de normen en waarden de lanceurs de olie vandaan?

Shell de grootste profiteur rijdt de kinderwagen als hoofdadviseur, want in het allerlaatste moment  is het toegestaan na groot alarm, toe te slaan. 

Eerst werd de dictator gevoed door dezelfde handen die nu in allerlei geschriften bladeren om een andere  bruid te vinden. De schatten die in het veroverde land zijn te halen zijn kant-en-klaar verpakt door allerlei organisatievormen.  Het verwoesten van moskeeën worden de bouwstenen van olie platformen.

 Duizenden en duizenden zullen het leven verliezen een ellendige dood sterven, zoals vogels aanspoelen aan stranden. Het samenballen van een grote militaire macht waardoor menigeen de schittering in de ogen krijgt is diepe verbintenis met de lamp waarin men kijkt.