about
Toon menu

Eerste Belgische Fisherman’s Friend Strongmanrun komt naar Antwerpen

vrijdag 17 juni 2011
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

ANTWERPEN - Op zaterdag 13 augustus gaat deze spectaculaire hindernissenloop door in de haven van Antwerpen langsheen de prachtige Scheldedijk en met zicht op de mooie kathedraal. Iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen. Het is een loopwedstrijd van 2 x 6,5km met hindernissen (klimmen, kruipen, spingen en veel lopen). Een zware uitdaging voor alle lopers onder ons!   Een " must do " voor iedereen die heimwee heeft naar de hindernissenpiste en enig in België.

Meer info: www.strongmanrun.be

  • De Antwerpse schepen voor sport Ludo Van Campenhout.

  • Organisator Jan De Prins.

  • Enkele sfeerbeelden als opwarmer.