about
Toon menu

Antwerpen: Begrafenis Marie-Rose Morel

zondag 13 februari 2011
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Zaterdag 12 februari is in Antwerpse kathedraal afscheid genomen van politica Marie-Rose Morel. Het volk begon reeds vanaf 8.30 uur toe te stromen zodat om 10 uur de toegang tot de kathedraal moest worden afgesloten voor het publiek.

De zeer emotionele menigte kwam de voormalige Vlaams Belang-politica een laatste groet brengen. De dood van Marie-Rose Morel oversteeg immers alle partijgrenzen. Met meer dan 2.000 waren ze. Een duizendtal mensen moest dan ook buiten blijven staan. Enkele sfeerbeelden.

  • Slechts enkele maanden geleden heeft ze haar eigen geschreven boek "Leve het leven"  nog voorgesteld tijdens de Antwerpse Boekenbeurs. We zagen een levenslustig Marie-Rose die de moed had haar lijden te delen met heel Vlaanderen. Wat kan het toch (veel te) snel gaan !