about
Toon menu

LUIZ MARQUEZ & THE ENSEMBLE CURANDEROS donde la vida y la muerte se encuentran

woensdag 12 september 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Ritos y plegarias (Riten en gebeden)
Forms, Sounds & Movements from the pre Hispanic México

In het kader van het 3 –daags Kunstenproject “Leven en/of Dood, Polariteiten ontmoeten elkaar” dat plaatsvindt op 28, 29 en 30 september in de Sint-Baafsabdij, kan u genieten van de muzikale duizendpoot Luiz Marquez die samen met het Ensemble Curanderos een mystiek en spiritueel programma vol oude Azteekse muziek, poëzie en dans uit México brengt.

Het Ensemble Curanderos ontleent zijn naam aan de traditionele Mexicaanse medicijnmannen of sjamanen die via magie, spiritualisme, kruiden en hallucinogene planten, allerlei kwalen en ziektes behandelen en zo proberen de dood de loef af te steken … wat jammer genoeg niet altijd blijkt te lukken ... of toch?


Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. de Buren van de Abdij en deCentrale

vrijdag 28 september 2018 | concert 20:00  | gratis inkom mits reservatie 

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 - 9000 Gent | www.decentrale.be