about
Toon menu

De Centrale heet u van harte welkom: 'Istanbul Ekspres'

dinsdag 24 oktober 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

-Muziek is DE universele taal, die ondanks haar verschillen door iedereen begrepen kan worden-

Istanbul is door zijn centrale ligging een smeltpunt van verschillende culturele invloeden. Ook de muzikale rijkdom is een dierbare schat van Turkije. Vanuit alle hoeken, waait een andere melodie. Denk maar aan de ‘Karadeniz’ muziek , een muzikale erfgoed van de oostelijke zijde van de Zwarte Zee. Of de oriëntaalse beïnvloeding vanuit het wonderlijke Midden-Oosten. 
Voor het vijfde jaar op een rij wensen wij u allen van harte welkom op deze heerlijke vijfdaagse festival (15 t.e.m. 19 november). Voor slechts 30 euro kan u met de festivalpas genieten van alle concerten uit het hele programma van Istanbul Ekspres. Ook aparte tickets per concert zijn verkrijgbaar. 

Meer info: http://decentrale.be/nl/agenda/festival/Istanbul-ekspres-2017