about
Toon menu

ISTANBUL EKSPRES 2016 - GRIEKS/ TURKSE CONNECTIE

dinsdag 8 november 2016
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

11-20 november 2016 - Gent

Zelfs vandaag, ondanks de maatschappelijke spanningen in de Turkse samenleving, weerklinkt in de straten van Istanbul tot in de ochtendlijke uren muziek. Turkse pop en rock wisselen af met oriëntaalse jazz, terwijl wat verder feestelijke balkan door de boxen knalt.

Voor het derde jaar op rij brengen De Centrale en de Handelsbeurs die muzikale broeihaard naar Gent. Geef je over aan de oosterse melodieën, de Ottomaanse charme en het Anatolische feest tijdens Istanbul Ekspres.

Overzicht programma: http://decentrale.be/nl/agenda/festival/istanbul-ekspres-2016