about
Toon menu

CELECANTO ft G SANDOVAL & P MARQUEZ - 4 juni - De Centrale Gent - 20.00

dinsdag 26 april 2016
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Celecanto is een Columbiaanse band. Opgezet door de populaire jazzdrummer en -percussionist German Sandoval.  De muziek van Celecanto is een fusie van traditionele Zuid-Amerikaanse muziek en jazz. Met German Sandoval (percussie), Santiago Sandoval (gitaar), Juan Ignacio Arbaiza (tenorsax), Gustavo Campos (basgitaar), Juan Pablo Belarcazar (contrabas) en special guest op hun eerste mini Europese tour Paola Márquez (zang).  Verwacht u aan een zwoele intieme combinatie tussen Colombiaanse roots en jazz.

Tickets vanaf 7 euro via www.uitbureau.be

Info http://decentrale.be/nl/agenda/concert/celecanto-ft.-german-sandoval-en-paola-marquez