about
Toon menu

De wet van Trump

donderdag 8 maart 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Steun aan de tot stand brengen van één Europa, onder leiding van de vazallen Duitsland en Frankrijk. Uitbreiding van de NAVO en de EU als een Pentagon programma. Turkije betrekken als een nieuw gas en olievaten sjeik.

Het verhinderen dat anders denkende naar de macht grijpen, doorgaan met het uitspelen door de Wereldbank en de WTO, China economische politiek samenknijpen, Japan uitbreiden als een Aziatisch militair bruggenhoofd banderillero.

Een Trumpiaanse luchtbrug waar het voor de elite heerlijk wandelen is even tot rust te komen daarboven, pauzeren tussen de geroofde rijkdom. Na te denken om de wereld te globaliseren tot één grote gevangenis, van bruggenhoofd naar bruggenhoofd, Trump de Grote die het verzon.

Een economisch politiek netwerk diep verankert in de wereldpap. de schuldenlast wereldwijd verspreid, navolgers moeten het betalen. Wie jankt of blaft vertoont extremistische vijandschap. Wereldleiders leven op de pof de luchtbrug is één van die idealen.

Elk land komt miljarden te kort veel geld verdwijnt in privé zaken.Frauduleuze praktijken, rechtspraak verdwijnt in justitieel verbrandingsoven.Op de luchtbrug is het leuk wandelen een dagje rijksdag van nachtegalen. Wanneer een bot naar beneden wordt geworpen is het behoorlijk afgekloven.

De nationale grondwet van elk land wordt lek gestoken, de gaten zijn de Europese poorten bewaakt door Cadmus’ honden,een hels gegrom, klappen die zich heeft weersproken. Knaag botten made U.S.A worden in grote hoeveelheden toegezonden.


.