about
Toon menu

Mammon Premie

zondag 4 maart 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Diep in zijn ziel ligt het fascistische wezen in zijn bloederige scherm. Na een slachtpartij verkleed hij zich fris ruikende, kleren schoon spray gelucht.

Aan een voorbijganger vraagt hij, weet u hoe laat het is. Het horloge is al duizend maal verwisseld met de doden. Een slag om de pols, licht draaien de wijzers door en ziet hoe het licht uit de ogen overgaan naar de laatste seconde.

Miljoenen zijn omgebracht op vluchtige wijze en op zeer langzame, de proef van het geduld, half dood tegen de muur gesmeten gleed het in eigen gewicht voorgoed heen. Zij werden en nog worden zij met ogen achter de zonnebril bekeken, nog te licht voor het doden het slachten werd een plicht.

Het is niet de generaal het is de mens in de generaal hij heeft nooit geleerd een vriend te zijn een groet voor de volgende dag.Beulen voor dag en nacht zij spreken in alle talen en spiegelen zich in goud wie betaalt.Verenigd in vele bedrijven en banken God graaft zijn eigen geul dieper en dieper miljoenen mensen in omgekeerde gedenknaald.

Historische brandende fakkels werpen licht op de graven over honderden miljoenen door beul mensen gemarteld en dood gekerfd. Een slagveld om goud en geld het geweten van de massagraven. Slinks en op brute wijze worden mensen van hun bestaan onterfd.

Niets ontgaat aan de ogen van de mensenbeul moordend geweld door camera’s in beelden vastgelegd waaruit een verwoesting volgt. Meelopers wisselen hun gruweldaden met gepast wisselgeld verborgen maatpakken en jurken geven vaste lijnen haren gewatergolfd.

Mensbeulen van een onleefbaar een onmenselijk systeem zij houden er van, het lied van de dode gang, bank en kapitaal. Hun schrift zijn dode letters, vals versierd met een fascistisch embleem. Europa is geen bakermat van het vrijheidslied maar gekerfde gezang op wereldschaal.

..