about
Toon menu

Wat rookt daar ?

zaterdag 24 februari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.


Op de Europese kruisvaardersweg bestelt men drones en filters naar wens
voor longrokers de beste filter. Lichtelijk Amerikaans besmet, wees gelukkig met uw mede mens.

Over het hele land worden drones en roken verboden alleen nog onder een rook quilter. Een deken waaronder menigeen het roken vergaat zoals steden onder een regen van bommen en vuur, droogt leven uit, leven gaat door een mega vilter.

Hoe stil de drone zijn moorddadige werk verricht zo luidruchtig de zegen van aandeelhouders, onder zijn revers het speldje, Waar is je uniform? Drones van de banken, de muntzijde van het stille geld en kogelregen.

In de verte roken steden als teken van juistheid de democratische norm vliegens vlug een bombardement en een foto voor de gouden klikker op de achterkant van een superauto de foto. Uit de uitlaat, gas voor de vorm.

De democratie leeft niet als een wijze maar trekkebeent als schikker. Dorpen, steden in vuur en vlam, opgezogen door de politieke trechters, as verpakt en aangeboden in het zwarte kleed van de lijkenpikker.