about
Toon menu

Trump de Grote

vrijdag 23 februari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Vrijkomen van Europese beharing en streven naar economisch expansie.

Impermeabel zijn de muren rond zijn imperium. Een Amerikaans modern ondoordringbaar fire wall. Alles gaat om klimaat verandering. Liet de wereld weten dat hij voorstander is voor wereldvrede.

De gezondheidszorg is een weg naar verandering, gezondheidszorg naar de hoogste berg. Allen wegen moeten vrij. Miljoenen ingeschreven wapens op nummer en naam, belasting vrij, bij goed gedrag.

Bij kleine conflicten zijn handvuurwapens zeer geschikt om administratieve verschillen te regelen. Geluiddempers naar keuze. In het onderwijs is een grote wens om de lage beveiliging op te krikken zodat laag gewaardeerden met vuurwapens niet meer klaslokalen zullen binnenstormen om de nog lagere gewaardeerden overhoop te schieten. De leraren staan nu zwaar getraind aan elke heup een revolver in holster voor het schoolbord vuurwapen les te geven. Als je goed bent in schoolsport krijg je hogere cijfers, geprezen leraren maken de weg vrij, de missers zijn de laag gewaardeerden.

..