about
Toon menu

Ouder worden

vrijdag 16 februari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Mensen willen oud worden ouder en ouder en ouder daar werken ze voor om ouder te worden in een maatschappij die het ouder worden niet ouder laat worden tot zijn schouder.

Neerzien op het ouder worden gezien door een klasse te ver neerzien op ouderen, peilers van structureel gedrag de markt van kosten en baten uitgesproken met een huig-R

Velen moeten hard zwoegen om het begeerde jaar. Velen halen het niet vroegtijdig verdwijnen zij. De maatlat van de maatschappij is voor velen onleesbaar. 

Gezondheidszorg en onderwijs middelen van het quotum in jaren gerekend miljarden winst onttrokken uit leven verwerkt in Staatsloterijen een bijzondere graflucht als parfum.

Een groot geworden baby vertelde over couveuse baby’s de media drijft verder als een kurk op deze leugens richting chemie bedrijfjes van de First lady’s.

Bestanddelen in de chemie van gifgas tot gezichtscrème vlak en rimpelloos op de onherbergzame weg naar het einde het leven kon zich niet ontworstelen van zijn kaakklem.

De firma Lafarge creëerde op eigenwijze humanistisch gifgas het werkte niet meteen, langzaam maar zeker stierven mensen onder helse pijnen, het goede gedrag uit Chicago en Texas.

Misdaad verjaart niet, het leven verjaart niet zolang er leven is. Achter het masker is alles wat nog leefde verjaart het afweren van onderdrukkers en uitbuiters is epidemisch.