about
Toon menu

Lopende band en voedselbank

vrijdag 16 februari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

De EU vervolgt de laatste Nazi om deze te liquideren zodat het nieuwe met aangepast modern masker de burger erkent als de zijne, de vriendelijke man de muis als kerkrat.

Deze veelvreter verslindt het graan van het leven stevig in zijn ratten laarzen marcheert hij langs gecontroleerde voedselbanken, de nazi is gebleven.

Het witte leger in Babylonische structuur opgehangen, in het centrale bevel vreet aan de lopende band volksdelen in grote lagen, armen in openbare ruimte opgevangen.

Een voedselketen opgestart als een lopende voedselband kanonnenvoer met een spijker en twee appels in de hand wordt in de mars gedwongen door de vriendelijke volksvijand.

Hoe dieper de armoede ingrijpt in mensen bestaan hoe vetter en rijker de grote vretende onderdrukkende klasse, hoe luider de schreeuw van het uitterende lichaam.

Zwaar wordt er gespioneerd informatie is klasse maaltijd, voedselbanken geven de grenzen aan hoe bankieren verloopt in elk EU land de stroomstoot dat genadeloos alles open splijt