about
Toon menu

Geld monster

vrijdag 16 februari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Een monster in het Westen heeft toen het werd verwekt een Lohengrin streng, oersterke Europese vlechten langs zijn gevoelige oren. Een bastaard hoofd gewoon zoals het hoort.

Hij schijnt als een zon, op sterven na dood, als een gekke reus met uranium vlammen schijnt het op westelijk gronden om als een aangeschoten ster het Oosten op te lichten.

Westelijke licht om het nachtelijke te belichten licht van de van de dag die het licht achterna zit..Een andere wereld bouwen waarin allen, alleen die het vertrouwen, met goede wil en geest, het andere licht wantrouwen..

Alle koppen stukslaan, schotels waarop zij eens stonden vermalen, boekhoudkundig een goede zaak een monsterlijke zegen, zo plat zal de wereld worden, het licht komt uit de kop van staart.

Hoe groter de vlammen hoe groter de monden, geen brood voor ellende. Het vlamt op uit de uitgedroogde monden. Dieper en dieper zuigt het monster aan de borsten van het bestaan. Het lichaam als leer zorgt voor de tweede ronde,