about
Toon menu

Bureau uitlaatgassen VBD

woensdag 31 januari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Laat hier uw gassen keuren. Gefinancierd door Volkswagen, BMW en Daimler voor vriendelijke uitlaatgassen.

Laat uw gassen keuren. Voor Benzine en dieselmotoren geen probleem wij keuren net zo lang dat de uitlaatgassen mensvriendelijk zijn geworden zodat het inademen even prettig aanvoelt als ochtendlucht. Door lange ervaring staan wij garant een prettig gevoel te laten ervaren. Wij zijn zeer verheugd met de proeven die wij aan de lopende band genomen hebben en er in geslaagd zijn met een groep proefapen die de vergassing konden doorstaan en weer naar het apen hof getransporteerd konden worden.

Vast gesteld kon worden dat de gassen een mensvriendelijk trekje kregen. Op weg naar het einddoel om mensvriendelijke uitlaatgassen op de markt te brengen leek het ons een goed experiment om op dezelfde werkwijze met een groep mensen de mensvriendelijke uitlaatgassen te realiseren. Met 25 zeer enthousiaste mensen zijn we aan het werk gegaan allen met zeer uiteen lopende culturele achtergrond en gezondheid en in bezit van een auto in een leeftijd van tussen 25 en 42 jaar. Zo gezegd, jong en gezond van lijf en leden en vrolijk van aard. Het experiment zal onder begeleiding van de zeer bekwame gas-specialisten komen te staan, gediplomeerde inhalatie toxicologen.

Na enige dagen aan het gas hebben gesnoven traden lichte verschijnselen op, normale kenmerken van lichte gas vergiftigen, o.a gezwollen ogen en lippen. Donkere huidskleur en een hoger stem geluid. De motoren draaide niet alleen op benzine en dieselolie maar ook op verzwegen hoeveelheden helium. Uitlaatgassen is het eindproduct van brandstof, de kwaliteit van de brandstof bepaalt in hoge mate de giftigheid van de uitlaatgassen Met deze boodschap ijveren deze groep van 25 mensen in experiment van miljarden bedrijven voor hun fabrieksmerken een schoon luchtje te laten ruiken.

Deze gas snuivers zoals ze in de wandelgangen werden genoemd vertelde onderling hoe zij het snuiven beleefde, niet iedereen snoof even veel, de verschillen die optraden was het beleven van eigen lichaamsgewicht. Hoe meer gas hoe lichter, maar geen frisse lucht. De hoeveelheden uitlaatgassen lieten na enige weken zijn sporen na. Gasvriendelijke vermoeidheid, Gasvriendelijke hoofdpijn, en pulserende misselijkheid. Kort na het constateren van deze verschijnselen is dit experiment op een andere financiële golflengte voortgezet. Hoe het met de apen gegaan is weet niemand, ze zijn niet thuis gekomen, men denkt dat zij vergast zijn. Wel is voor deze dieren een kruis in eren te bezichtigen “ Zij die niet terugkeerden “