about
Toon menu

Les 1

zondag 7 januari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Veel politieke generaals en admiralen buigen over land- en zeekaarten, strategisch te bepalen: Wat kunnen wij aan het huis van Welvaart in de juiste bewoording vertalen; Kijk Superman, hier valt wat te halen. Militair gezien is het nog een stap te ver. Vertel de bevolking met gezalfde stem zoveel mogelijke onzin.

Laat enige babbelboxen op de bevolking los. Vertel dat je komt om het land te rooien. Ontginnen is een beter woord. Vertel hen over de macro democratie. Een wereld van gelijke kansen. Groot en klein, onverschillig welk ras, geloof of wat dies meer zij. Vertel nooit het werkelijke plan.

Liegen is een veel te klein woord, dat doet de kleine man. De macro democratie doet alles in het groot. Schuw het niet om met laarzen voort te gaan. Zie alles ruim. Schuw niet met een pennenstreek de verdeling te vellen. Teken nooit zelf contracten, het beste is uit andermans naam. Wordt er om brood gevraagd, lever dan geen graan. Je weet maar nooit.

Geef Cola en hamburgers in vrolijke verpakking, een stevige prik met een goede leesbare letter. Ontfutsel hen hiermee hun grondstoffen. Belangrijk is, stap niet direct een land binnen bereidt het strategisch voor. Vertel wat je komt brengen en tast onderwijl woon- en leefruimte aan.

Vallen na enige jaren economische en politieke gaten wacht niet te lang, indien het geluid ten oren komt dat de hele samenleving begint te kraken, treed toe als een samaritaan. Met macro gelden, via diverse banken, kopen zij gul onze producten.

Zo houdt men de prijzen in de hand en NAVO geheimen. Mocht een deel van de bevolking niet willen en zich politiek verzetten, dan zijn wij er nog. In vergadering zullen wij overleggen. Knijp gerust uw ogen dicht, of ga met vakantie, tijdens bombardementen kunt u even dutten.

.