about
Toon menu

A-bommen en de Nederlandse PVDA

vrijdag 5 januari 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

De Nederlandse PVDA is geen partij van de arbeid maar een partij van politieke zakkenrollerij, het ontfutselen, het ontstelen van kleine benodigdheden. Een politiek in zekerheden. De rode haan is scharrelkip en legt op de markt een aandelen ei.

Nooit heeft zij een vredespolitiek aan de man gebracht. Nooit heeft zij het volk de waarheid verteld. Gebroken geweertje, het verzwijgen van waarheden,strijd te breken, in het heden en in het verleden.

Nederland en Israël zwijgen over elkaars Atoombommen beide wachten op het ultieme bevel. Onlangs vervangen door een grotere vernietigingskracht.
A-bommen opgehangen aan de JSF. PVDA kan zich niet meer vermommen. 

Zij neemt geen enkele verantwoordelijkheid en stelt de mensen op krukken
verantwoordelijk voor de tekorten, langer te blijven werken en schuift elke keer weer de doos van Pandora naar voren een gesloten doos, stil in uitvoering met gelukwensen verpakt in ongelukken.

A-wapens groter dan de chemische, vernietigt alles en alles wat leeft wat de mensen hebben gemaakt niets blijft over alleen stof.Deze grondstof is de toekomstige verrijking van aandelen schoon en clear virusvrij het leven is er volledig uit gezeefd.