about
Toon menu

Heer van reclame vergeef ons

dinsdag 19 december 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Vergeef ons is al de reclame boodschap. Vergeef ons, bestel nu.

Jezus, stierf aan het kruis en hij riep. Vader vergeef hun, daarna stierven miljoenen, onschuldige mensen op zeer wreedaardige wijze.

Tot aan de mensen nek steeg de drek en bad, Vergeef ons Heer, wij die sterfelijk zijn groeten U. Het is altijd de ander daarom sterven we allemaal door elkaar.

Begraven, verbranden de weg naar het grote einde misschien een bot en pluisje in de grond of vul pot we staren er jaren naar. Weggerukt uit een eenmalig bestaan, wie financierde dit grote geluk.

Een oorlogsveld creëren is toegang tot het uiterste waarin het altaar 
in de ziel als dood kruis kunstmatig van het leven geniet. Wie vliegt er boven een oorlogsgebied, passagiers en bemanning, wisten zij het niet.

Naar beneden geschoten wie gaf bevel wie liet het in opzet gaan en zich terugtrok in groot verdriet en verdampte bijna zoals een slang die zijn huid los liet.

Mensen levend verbranden een oorlogsdaad waarvan men geniet de enige beveiliging die er is is de bril waar men doorheen ziet en de golf waar de drie wijzen uit het Westen het ruimen van doden op zijn beloop liet de roep om Vader wordt gestenigd met graniet. Een politiek, voor U het financiers kapitaal meer leven is er niet.