about
Toon menu

Wat is weten als je geen geweten hebt

maandag 18 december 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Veel is er over geschreven, sprak erover en riep het uit, Dat Nooit Meer. Langzaam maar zeker worden de contouren door de rook heen zichtbaar gewelddadig opgesloten in een open kamp een getto van weleer.

Bewaakt door een netwerk van drones geleverd door de wereldverbeteraar financiert een leger van Zionisten de ongeduldige trappelaars in leger kisten onder de zolen vertrapte VN besluiten, vertrekken geen spier, godloochenaars.

Ineens klinkt een vaderlijke stem, verlaat uw huizen hier komen de Fielts van 't veld een versie met een Hollandse nek, met raketten treffen wij de gewenste plek niets wordt over het hoofd gezien, in rotten van drie opstellen alles wordt geteld.

Dag en nacht worden Palestijnen beschoten, drones zien door het wolkendek de fielt nekjes hebben de Gaza strook verlaten voor wat er komen gaat. De dorst is hoog, geen water, voedsel, medicamenten aan alles een groot gebrek.

Uithongeren, het zien lijden, het horen van leed, grondtroepen staan paraat in het humanistische V teken ligt de loop van het geweer het fascistische oog. Door het Westen in gouden lijst bewaard omzeilt altijd de Veiligheidsraad