about
Toon menu

Geroffel op het hoofd van de drum

zondag 12 november 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Oorlog voeren kost de Nederlandse bevolking miljoenen per dag. De regering knijpt miljoenen uit het leven van de bevolking. Met een glad gezicht kan de wringer onder Hollandse vlag bruggen bouwen op bevel van Amerikaanse vergeestelijking.

Jaren lang hield de USA Nazi beulen schuil en beschermde hen oorlogsmisdadigers, werkten onder Amerikaans gezag met vlijt bij de NASA. Uit nazi drek groeit een voedingsbodem voor de Hollandse coming man. Nazi bouwden wegen, Laag landers een brug van Afghanistan naar Gaza.

De Nederlandse politiek is volkomen grijs, bijgelicht door andermans licht geen mensen, geen volk, sterren op de moderne pet. Een NAVO broek met zandlopers de Hollandse politiek zit mond dicht. Miljarden uitgeven zijn de scheermessen in matrassen van het hemelbed.

Jaren lang stonden oorlogsmisdadigers op de Amerikaanse NASA loonlijst. Zij waren meest gezochte misdadigers, ingewijden kenden de namen.Je geld of je leven dit is wat de vrije wereld eist. Onder dwang wordt oorlog gevoerd, politici aangemerkt als vrijwilligers.

Een lange rij politieke kevers gesjaald met NAVO vlag. Een sterren mars van Amerikaanse makelij. Eenmaal politiek agent dan het uniform op Europese grondslag. Op burgers zijn wapens ingeschoten uit de loop komt verbeelde lekkernij.

Niet ver van het Uniekamp staat een herberg van staal en harthout. In de hoek liggen enige botten, aan de muur hangt een Europese pikhaak. Op gedekte tafels staan borden met bruin gebraden schapenbout. Hollanders op bezoek, bevel is bevel, liederen stevig uit de onderkaak.