about
Toon menu

Vrije wereld markt doofpot voor ruim negen miljoen doden

donderdag 2 november 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.
  • Kapitale doofpot Het is mogelijk een film of een nieuwsband stil te zetten en het beeld voor beeld te herhalen. Te zien wat niet is gezien . Het stilstaande beeld kan men knippen, plakken, achtergronden, kopiren. Kopiren, demonstranten als terroristen, beeldje voor beeldje interveniren. Te zien wat men wil zien Wat de geschiedenis laat zien zijn op maat geroteerde beelden, ben je niet voor Mij, dan ben je tegen Mij. Translated in alle europese talen. Is de wijsvinger te kort dan de stok, is de stok te kort dan het hele bord. De beeldoorlog is allang begonnen. Het werkelijke beeld zit in de doofpot.

De vrije markt wordt met wapens opengehouden. Hoe groter de vrije markt hoe meer

de wapenhandel toe neemt. Sluipend van sprong tot sprong breidt de handel zich uit, gebruiksvriendelijk aangeprezen voor iedereen, een dodelijke jump voor een dodelijke prijs, zo gaat u heen.

De wapenhandel met zijn financieringskruis straalt met zijn straling boven elke nobel prijs uit. Nobel heeft zijn prijs.

De bewapening heeft 400 miljard en dat stijgt. Nobel of niet het heeft zijn militaire gram

verdeeld over de hele wereld zijn vernietigingsprijs. Oververhitting van de mensheid is het middel om de bewapening op te voeren, te komen tot miljarden zeer hoge winsten door de EU vrijgemaakte regels.

Zij die voor zijn om plusmaten de mensheid tot min terug te brengen, de aarde te vernietigen zullen geen poot uitsteken om de mens en dier te redden.