about
Toon menu

Rampenfonds Trumpf

vrijdag 20 oktober 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Trumpf, een eerlijk man staat met beide benen in het rijk, niet in het rijk als Staatsman maar in het Trumpf imperium. Reist verbaal de wereld rond spreekt in sterke bewoording alle leiders aan, “Amerika First”

Hij is wetenschappelijk onderlegd en daar is hij niet van onderuit te krijgen. Vooral het milieubeleid daarin is hij een heethoofd al tuitend blaast hij harder dan Ophelia.

Hij helpt de kleintjes, trekt ze uit de economische diepte. Zet ze, niet een uitgezonderd op het aanrecht om ze te laten opdrogen. Na een korte dreiging worden zij ingekleurd, gemoduleerd naar inhoud en vorm. Een partij vervreemding werd weer toegepast. Als in gekiste peren worden zij op de markt in het licht “Amerika First” geplaatst. Een andere kwaliteit van Trumpf is de hoge borst opzetten.

Met grote trots liet hij de wereld weten dat hij voorstander is voor de wereld vrede. Taalgevoelig zoals hij is, sprak hij toehoorders in het Arabisch en tuitte voort.

Na een lange zit kwam de vertaling. Hij maakte zich bekend als groothandelaar in wapens, het modernste van het modernste. Compleet met hele families moederbommen. Grijp u kans en roei alle terroristen uit. Lijsten van de landen die terroristen steunen en financieren moeten de wereld uit. Van “Amerika First” wordt een bonus een financiële ondersteuning verstrekt voor een goed leven.

Vluchtelingen krijgen wekelijks een verblijfsvergunning voor het aanvaarden van diefje met verlos. De gezondheidszorg blijft zorgen op de hoogste berg. Hoofdpijn bestaat niet meer, hoofdpijn is wegbezuinigd. 

Amerika first, heeft naar eigen kokshanden één Amerikaans kikkermaal, de rest staat aan te branden. Chefkok, "een politiek wonder kind" zou het nog kunnen redden, als hij niet zo eigenzinnig en blind was, zijn springers had kunnen inbedden. 

Nu de achterpootjes allemaal kaal zijn gegeten en op elkaar lijken kwaakt men onderling in froggy taal over voorpootjes die niet willen wijken. Nadat alles is geschikt en dubbel gewogen, springt men van vel tot vel, tot grote schrik, midden in deze hel heeft iets bewogen: 't was Trumpf chefkok met een haar petje op. "Wie is hier de grootste politieke stommerik"