about
Toon menu

Groeten en kruisen

maandag 11 september 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Kom, dachten oudgedienden en nieuwelingen van de Europese Unie, het wordt tijd om wat oude kruisen op zijn Europees te verbieden. Opvoedkundig gezien zijn deze symbolen niet geschikt voor jongelieden.

Gesubsidieerd kan de hele vracht worden afgevoerd in een vijf tonner, speldjes, kruisen, vlaggetjes en Hitleriaans groeten gaat ook in de ban, want het is tijd voor hyper moderne neofascisten vijfjarenplan.

Rondlopen in parafernalia wordt allemaal verboden, het gaat om strijd. Zo worden oude symbolen bewaard en wordt het niet begraven of besmet. Schone handen. Oud fascisten worden gewoon in het nieuwe omgezet.

Luidkeels zingen wordt niet op prijs gesteld neuriën mag uit solidariteit, niet langer dan een minuut, aanvoerders en opperhoofden zie geluidskaart. Legitimatie is verplicht zonder deze wordt men vogelvrij verklaard.

Groet Europees, armen niet zo ver uitgestrekt iets meer bij het lijf. het hoofd iets schuin, knieën naar buiten, moreel niets aan de hand. Wie niet goed oefent wordt beschouwd als een staatsvijand.

In de achterzak een schietijzer te gebruiken zo nodig als tijdverdrijf, zo wordt toch het oude geluid een nieuw begin. Wie de regel toepast geeft blijk van volwassen gemeenschapszin.