about
Toon menu

Om ziek van te worden

vrijdag 8 september 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

De combinatie van de farmaceutische fabrieken en zorgverzekeraars, alle gekleed in streepjes pak lopen vrij rond in de wereld van bedrog.Bereidt te zijn zich te laten omkopen. Ziek van winsthonger, niet is te stillen.

Medicijnen en premies worden als middel gebruikt tegen ziekte van een miljoen

mensen die wegkwijnen.Het is het gladde beroep, medicijnen voorschrijven aan mensen die de voorgeschreven medicijn niet kunnen betalen. Geld beluste premie jagers consulteren privé artsen tegen zeer rijke betaling. Privé klinieken consulteren om eigen ziekte te bestrijden de dood als begeleider.

Handelen tegen volkspremie is doorlopende verhoging, wordt berekend het overeind houden van oneerlijkheid en omkoping, elk heeft zijn eigen beroepsuitoefening.