about
Toon menu

Jumping Antwerpen was aan zijn vierde editie toe:niks was te duur,te lekker,te mooi op dit elitaire jaarlijkse show.

dinsdag 11 mei 2010
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Vierde editie van Jumping Antwerpen verleden week-end in Antwerpen aan de kaaien.Naast het optreden van de dochter van Caroline de Monaco was er ook veel show te beleven  naast de baan...Veel Glitter,Rode Loper,Jet-set en dus People,en veel lekkerijen.Niks was te mooi,te duur,te lekker,te opvallend.Een uitgebreide fotoreportage-hieronder klikken- met 285 beelden geven een zicht zoals u erbij had geweest...We waren er  2 dagen om de sfeer in beeld te brengen.

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623964601528/show/