about
Toon menu

Antwerpen:Piazza dell'Arte en Villanella met 'UTOPIA':De Bende van 't Stad!

dinsdag 11 mei 2010
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Niet minder dan 100 jonge kunstenaars namen in de eerste week van de paasvakantie de gebouwen van Studio Herman Teirlinck over.zaterdag lieten ze tijdens 2 toonmomenten het resultaat van hun intensieve workshops zien:Graphics,Woord en Drama,Dans en Beweging,Elektronische muziek,Experimentale video,Fotografie,Mixed media en monumentaal kostuumontwerp.

Cutting edge dus uit de Piazza dell'Arte en kunstbende stal.Geheel in de traditie van de vorige edities(de Bende van de Kammenstraat,de Bende van Linkeroever en stArt,het kunstlab van Piazza dell'Arte nam de Bende van 't Stad op sleeptouw door De Studio van kelder tot zolder.

www.villanella.be

www.piazzza.me

Fotoreportage is te bekijken via volgende link:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623833703438/show/