about
Toon menu

Antwerpen:Opendeurdag bij SIHA,Internationaal Vrachtenchauffeursschool.

dinsdag 11 mei 2010
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Hoe word je op 18 jaar Internationaal Vrachtwagenchauffeur?

Deze vraag en nog veel  anderen konden gesteld worden verleden zaterdag, bij een Opendeurdag  -die in Antwerpen werd georganiseerd-in school SIHA aan de d'Herbouvillekaai.Er waren ook inschrijvingen voor de beste Vrachtwagenchauffeur van het Jaar 2010.In 2009 waren er 187 inschrijvingen.De praktische proeven en interview vinden plaats op zaterdag 12 juni in Houdeng (Henegouwen).Ook de winnaar van editie 2009,de West-Vlaamse Erwin De Ketele,31 jaar, was aanwezig.(foto aan het stuur).

www.vrachtwagenchauffeur.be

www.siha.be

Meer foto's via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623974000564/show/

reacties

Eén reactie

  • door Van Ginderen Robbie op donderdag 1 juli 2010

    geachte Meneer of Mevrouw : ik zou graag informatie willen over de school siha ik zou namelijk graag vrachtwagenshaffeur willen worden ik heb op gitok2 te kalmthout gezeten in het 5de bso automechanica .graag een antwoord terug aub vriendelijke groeten Robbie Van Ginderen

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties