about
Toon menu

Negationisme diep ingeworteld in Europese beschaving

dinsdag 20 september 2016
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.
 • Onderschrift

Koloniaal Europa heeft sinds eeuwen de rest van de planeet als een prooi of zelfs als haar eigendom beschouwd. De bevolking van de planeet werd als slaaf misbruikt en als minderwaardig gezien. Europa en haar erfgenamen de V.S. zijn, sinds eeuwen, wrede en genadeloze roofzuchtige misdadigers. Ze zijn de grootste agressors en het grootste gevaar voor de "homeland security" van andere landen.
Europa is sinds eeuwen sterk geradicaliseerd in haar buitenlandse politiek.

De wrede en genadeloze kolonialisten willen, in vrede en vrijheid, de planeet blijven beschouwen als eigendom, in vrede en vrijheid, zich de grootst mogelijke koek van de wereldrijkdom toe eigenen. Daardoor kan er geen vrede en rechtvaardigheid op aarde zijn, alleen de meesters van slaven, de grote terreur agressors, sinds eeuwen, kunnen stoppen met de agressie en de gewelddadige diefstal van de rijkdom van de planeet.

Om de grote overheersers, uitbuiters van de planeet te blijven, scheppen koloniaal Europa en de V.S., sinds eeuwen, steeds nieuwe valse en kunstmatige "vijanden" om terreur agressieoorlogen tegen de rest van de wereld te blijven voeren voor controle, onderdrukking, uitbuiting, economische Anschluss van de rijkdom van andere continenten en bevolkingen.

De rijkdom van Europa is het resultaat van diefstal met extreem geweld. De internationale gemeenschap zou Europa moeten verplichten om 30% van haar rijkdom terug te geven aan de kolonies. Ook het feit dat er nog steeds geen menswaardig wereldwijd minimum loon bestaat (b.v. van 300 euro per maand, 40 uren/week) bewijst weer de kwaadaardigheid en ziekelijke hebzucht van de christelijke wereldoverheersers.

Europa heeft nog steeds geen schuldbesef en verantwoordelijkheidszin. Ze blijven totaal ongevoelig voor de intense pijn en woede van de gekoloniseerden wegens de misprijzende manier waarop ze behandeld geweest zijn, het bedrog, het verraad van onschuld, de diefstal met extreem geweld van hun vrijheid, land, rijkdom, cultuur, religie ... wegens de hoofdzonde van slavernij en genocide.

Europeanen lijden nog steeds onder een anti sociale persoonlijkheidsstoornis, de afwezigheid van schuldgevoelens en gewetenswroeging omdat ze er ziekelijk van overtuigd zijn dat de 60 miljoen slachtoffers van de Europese holocaust, de slaven, de gekoloniseerden, de oorspronkelijke volkeren van de andere continenten, echte onmensen, ware Untermenschen zijn.

Europa moet nog steeds verschijnen voor een internationale rechtbank

Zolang Europa niet door (inter)nationale rechtbanken vervolgd wordt zullen ze niet stoppen met hun laffe, onwettelijke, wrede, terreuroorlogen en dus kan de wereld geen vrede kennen. Ondanks dat ze sinds eeuwen de grootste agressors zijn, blijven ze altijd dezelfde propaganda verkondigen om de eigen bevolking te hersenspoelen: "We worden bedreigd, we moeten ons bewapenen, nog meer massavernietigingswapens produceren en kopen om nog meer onwettelijke terreuroorlogen te voeren".


Negationisme

Negationisme over hun genocidair verleden zit diep ingeworteld in Europa  en de V.S.. Ze hebben hun beschaving gebouwd op de verborgen, anonieme massagraven van vele tientallen miljoenen slachtoffers van hun koloniale en imperialistische genocides. Meesters van slaven die sinds eeuwen de rest van de wereld terroriseren en nog steeds geen enkele empathie kunnen opbrengen, zich nog steeds niet in de plaats kunnen stellen van de aangevallen zwakkere volkeren in de rest van de wereld.

Door dit diep ingebakken negationisme zijn de meerderheid van de Europeanen en Amerikanen zieke mensen, sociale neuroten, half blind, gehersenspoeld.

Daardoor bezien ze grote meesters van slaven, zoals Churchill en De Gaulle, alleen als strijders voor de vrijheid van hun landen. Maar door hun ziekelijk negationisme zien ze de terreur niet, de massamoorden, de genocides die ze gepleegd hebben voor de verovering en bezetting van de kolonies. Ze zien ook de terreur niet en de massamoorden die ze gepleegd hebben om de kolonies te behouden. Ze waren grote misdadige kolonialisten en ze hebben ook met terreur en massamoorden gestreden tegen de rechtvaardige aspiratie van de gekoloniseerden op onafhankelijkheid, zelfs nog gedurende 40 jaar na het einde van de tweede wereldoorlog. Zelfs nu behouden Frankrijk en de V.S ieder ongeveer tien annexaties.(1) Ze zijn negationisten omdat ze hun slachtoffers beschouwen als onmensen, als minderwaardig en van geen tel en daardoor worden deze ook niet geteld.

Europa en de V.S. zijn zelfs nog steeds fier over hun genocidair verleden wat neerkomt op vergoelijking van geweld en terreur. Uiteindelijk zijn ze ook haatpredikers.

Koloniaal Europa heeft een holocaust gepleegd 15 keer groter dan nazi Duitsland en toch blijven ze nog steeds ongestraft. Door hun duivelse militaire macht kunnen ze hun slachtoffers als Untermenschen,als onmensen verklaren.

Ondanks de talrijke razzia's tegen mensen van andere continenten, met een andere huidskleur en religie, ondanks de Europese koloniale holocaust van tientallen miljoenen onschuldige mensen hebben de slachtoffers nog steeds het geprivilegieerd statuut van slachtoffer niet gekregen.

Ondanks dat de Europese koloniale holocaust een van de grootste in de geschiedenis is, wordt het ontkennen ervan nog steeds niet gecriminaliseerd. Alweer een bewijs dat Europa de mensen in de rest van de wereld echt beschouwt als ware Untermenschen.

Ewald Vanvugt "Roofstaat:wat iedere Nederlander moet weten"

Adam Hochschild "De geest van koning Leopold II en de plundering van Congo" 

1.De wrede en genadeloze Christelijke Übermenschen moeten hun kolonies/Anschluss terug geven aan de ware eigenaars, de inheemse bevolking. De V.S. moeten de Bahia de Guantanamo, Hawaï, Diego Garcia, Guam,Puerto Rico, Okinawa, Marshall Islands, Mariana Islands, American Samoa aan de ware eigenaars geven.

Het Franse rijk heeft de meeste Anschluss/annexaties.Frankrijk moet ook  de Anschluss/annexaties van Nieuw-Caledonië, Réunion, Mahon, Tahiti, Marquesas eilanden, Guadeloupe, Guyana, Martinique...terug geven aan de oorspronkelijke eigenaars.  

Ewald Vanvugt ”Nieuwe zwartboek van Nederland. Wat iedere Nederlander moet weten”

Adam Hochschild "De geest van koning leopold ll en de plundering van congo" 

Robin de Ruiter "George W. Bush en de mythe van al-qaeda: de verborgen macht
achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001"

 • Onderschrift
 • Onderschrift
reacties

3 reacties

 • door Stef Hublou Solfrian op woensdag 21 september 2016

  De goede bedoeling spat er af, van dit stukje.. Zo is de eerste indruk. Toch enkele bedenkingen. Wie kan tegen rechtvaardigheid zijn? Tegen eerlijke internationale politiek. Tegen het erkennen van begane misdaden? Ook terrorisme expert Knoop mocht in De Standaard een paar dagen na "Nice" melden dat de wortel van veel aanslagen ligt in het feit dat het westen al te zeer overtuigd is geweest het bij het rechte eind te hebben, wat levenswaarheden betreft, economische beginselen.. en dat wij zo ons opgedrongen hebben, en daardoor "velen tegen ons in het harnas hebben gejaagd". So far so good. Maar menslief, wat al veralgemeningen in deze tekst! De hele tijd lezen we "Zij" hebben dit en dat gedaan... "Geen enkele erkenning is er gekomen" en meer van dat fraais. Return to your history. Er bestaan zeer veel studies die de onrechtvaardigheden door Europa (en Amerika) begaan tijdens de koloniale periode documenteren. Eentje blijft goed hangen in het geheugen: "Rood Rubber", waarin wordt gedocumenteerd en aangeklaagd dat Belgen onder bewind van Leopold II geregeld zo streng optraden, dat wie niet snel genoeg rubber en cacao verzamelde in Congo, de hand werd afgehakt. Ook het misbruik van allerlei termen, vaktermen, die een heel specifieke betekenis hebben, zoals "negationisme" en "holocaust" is oneerlijk. De auteur heeft met andere woorden nog veel werk voor de boeg, als hij wil overtuigen. Studie, eerlijk oordelen én de schrijfstijl versoberen! (Merk op: Wie roept wordt vaak juist 'niet' beluisterd!)

 • door Stef Hublou Solfrian op woensdag 21 september 2016

  & Sta even stil bij de Diepe Waarheid van de Rus die een groot hart en een groot verstand combineerde, en zoals iedereen weet, jaren heeft doorgebracht in strenge gevangenschap in de Goelag kampen in Siberië, als “dissident”.

  “If only there were evil people somewhere insiduously committing evil deeds and it were only necessary to separate them from the rest of us and destroy them. But the line dividing good and evil cuts through the heart of every human being. And who is willing to destroy a piece of his own heart.? “ ~ ~ Alexander Solsjenitzin

  Mijn vertaling: "Was het maar zo eenvoudig, dat slechte mensen vanuit kwade wil slechte daden deden, en het alleen maar nodig zou zijn hen te scheiden van de rest van ons en hen te vernietigen. Maar de scheidingslijn tussen goed en kwaad snijdt doorheen het hart van elk menselijk wezen. En wie is er bereid een stuk van zijn eigen Hart te vernietigen? "

  Iedereen projecteert wel eens de Demonen die zich schuilhouden in het eigen hart op anderen. U, Janu, hebt iets gemeen met extreem rechts in alle tijden: u blinkt daar in uit...

 • door janu op woensdag 21 september 2016

  Dag Stefaan Het is juist mijn bedoeling om de "specifieke betekenis" van woorden aan te klagen, omdat die discriminerend zijn en onrechtvaardig zijn tegenover de slachtoffers van de talrijke genocides van Europa en de V.S.

  Een planeet met alleen één geprivilegieerd slachtoffer, waar het ontkennen van alleen één bepaalde genocide een misdrijf is vind ik een planeet waar een dictatuur heerst van christelijke meesters van slaven, kolonialisten, ware Übermenschen.

  Mijn bedoeling is juist de gehersenspoelde Europeanen die alleen de "specifieke betekenis" geven aan de woorden wakker te schudden, zodat ze kunnen beseffen dat hun beeld van de geschiedenis alleen maar een versie is van de meesters van slaven, misdadige kolonialisten, ware Übermenchen. Zodat ze opnieuw hun gezond verstand en zintuigen kunnen gebruiken en door onderzoek, boeken lezen hun eigen mening, standpunt kunnen vormen.

  (van Dale) holocaust = brandoffer, massale vernietiging, volkerenmoord. Negationisme lijkt niet te bestaan in het Nederlands maar de betekenis is 'ontkennen'

  Ondanks dat België zelf een genocide van 10 miljoen mensen gepleegd heeft (in Congo) en andere Europese landen een genocide van 50 miljoen mensen gepleegd hebben. Waarom zijn die nog niet door een rechtbank vervolgd?

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties