about
Toon menu

Gent zoekt kritische stem

maandag 25 augustus 2014
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Dzjoef is een internetplatform dat de vinger aan de Gentse pols wil houden.  Voortbouwend op het teloorgegane TiensTiens, willen we een forum bieden aan iedereen die dag in dag uit werkt aan een open, solidaire en leefbare stad. Dzjoef wil de “gezelligste stad van Vlaanderen” permanent kritisch tegen het licht houden en berichten over wat er allemaal beweegt op het vlak van mobiliteit, wonen, welzijn, … Kortom over alles wat een stad tot stad maakt.

Dat gaat allemaal niet zomaar vanzelf natuurlijk. Daarom zijn wij om dit project te versterken op zoek naar gedreven vrijwilligers met een klare en kritische kijk op stad en stedelijkheid.  Bent u handig met pen, potlood of camera? Of met alle drie? Spreken bovenstaande thema’s u aan? Hebt u de tijd en de zin uw zeg te doen? Dan bent u diegene die wij zoeken. Wij van onze kant bieden  - naast eeuwige roem en een plaats in een fijn team - een ¨podium aan uw stem in het stadsdebat

Aarzel dus niet en neem ASAP contact op met stadskrantdzjoef@gmail.com