about
Toon menu

Twee psychopaten en de druk op de knop!

maandag 4 september 2017
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

·  

Beste Aardbewoners,

Blijven wij burgers lijdzaam toezien hoe "twee psychopaten" de vinger op de knop kunnen zetten van een kernbom arsenaal dat in staat is om in de kortste keren deze planeet te verwoesten? Een planeet waarop 9 miljard mensen leven die hun leven laten afhangen van deze twee gestoorde geesten, "de gele" allicht nog meer gestoord, dan "de witte"??!;Dienen wij niet het werk neer te leggen, op straat te komen en wereldwijd te tonen dat "wij allen" vrede willen en dat dit levensgevaarlijk speelgoed dient afgenomen te worden, vooral van die ene verwende gek, "zoontje van" die zich anders verveelt?!
Want daar waar kernwapens helaas als afschrikmiddel werken en zo ook stabiliteit meebrengen, (helaas werkt het zo, want dit technisch vernuftig ras dat" mens" heet is op gebied van wederzijds respect nergens en laat zich leiden door macht, hebzucht, en zoveel meer en is zo dom dat het telkens opnieuw kiest voor leiders die "lunatic zijn" en daarom hebben we triestig genoeg "kernbommen" nodig, zodat de ene gek de andere kan bang maken), is het voor onze gele psychopaat speelgoed dat hij graag "echt" gebruikt!  Of gaan we het allemaal weer overlaten aan politiekers die ook weinig doen en gaan we wachten tot de eerste atoombommen vallen? Ik zou het op straat gaan roepen, maar dan sta ik daar alleen. Wie heeft op dit vlak organisatorisch talent?! Want zelfs als er dan "hopelijk" geen bommen vallen, dan nog dienen deze zeer gevaarlijke provocaties door de burger "zelf" absoluut afgekeurd te worden. "Poten af, stel gekken, van onze mooie aardbol".